30.4.2016 – Ga je steeds meer op je vader lijken?

30.4.2016

Ga je steeds meer op je vader lijken?

Ik weet niet of ik steeds meer op mijn vader ga lijken. Meestal denk ik juist dat ik steeds meer op mijn moeder ga lijken. Maar eigenlijk is het ook wel een beetje van beide. Zo deel ik mijn muziek en film voorkeuren en gevoel voor humor meer met mijn vader over het algemeen.

Ook qua activiteiten lijk ik misschien meer op mijn vader. Dat merk ik vooral op vakantie of wanneer we op nieuwe plekken zijn, ik doe dan graag gekke dingen zoals kijken op plekken waar je misschien niet meteen zou gaan (of mag) kijken. Mijn vader vind dat ook leuk. Het lijkt mij dan eigenlijk ook super om eens op op vakantie te gaan met mijn vader naar een vreemde plek om daar gekke avontuurlijke dingen te doen en mooie foto’s te maken.

Qua algemeen karakter heb ik dan wel weer meer van mijn moeder, maar ook wel kleine dingetjes van mijn vader. En eigenlijk ook nog een heleboel waarvan ik geen idee heb waar het vandaan komt. Sommige dingen van mijzelf herken ik namelijk in geen van beide. En qua uiterlijk hoor ik vooral dat ik op mijn moeder lijk. Eigenlijk alleen maar. Blijkbaar zo erg dat mensen mij wel eens aangesproken hebben op straat: ‘Oh, jij moet wel een dochter zijn van …!’ Ik snapte vaak totaal niet waar mensen dat idee vandaan haalden maar ik begin het steeds beter te begrijpen.

Byalien

2 reacties

  1. Ja van mij wordt ook gezegd dat ik op mn moeder lijk qua uiterlijk en ik heb wat van haar qua innerlijk maar ook van mn Vader, gelukkig wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.