30.3.2017 – Van wie ben je fan?

30.3.2017

Van wie ben je fan?

Stephen King.

In het antwoord van vorig jaar antwoordde ik eerst niemand, waarop ik de reactie: ‘Ik dacht echt dat je hier Stephen King zou antwoorden’ kreeg. Ik voelde mij een slechte fan en corrigeerde mijn antwoord. Want ik ben toch echt wel fan van hem. Van de ongeveer 80 boeken heb ik er 60 en het doel is om ze allemaal te bezitten ooit. Dat gaat nog lastig worden, aangezien sommige boeken heel lastig (of alleen heel erg duur) te verkrijgen zijn.

In het antwoord van vorig jaar beloofde ik ook een Stephen King artikel te schrijven. Die is nog niet verschenen helaas. Ik zal het even op mijn lijstje gaan zetten haha.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

30.3.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.