30.3.2016 – Van wie ben je fan?

30.3.2016

Van wie ben je fan?

Uhh…

Geen idee eigenlijk.

Ik ben sinds mijn tienerjaren niet meer echt fan van iemand of iets en kan dus ook niet echt een goed antwoord verzinnen op deze vraag.

Ik heb wel eens bij vlagen dat ik een bepaalde artiest of persoon heel tof vind maar echt fan zijn vind ik dat dan niet.


Edit. Wanneer je vrienden je beter kennen dan jij jezelf kent. Ik word er in de comments even aan herinnerd dat ik fan ben van Stephen King. Oeps. Thanks Tini!

Maar ik ben dus fan van Stephen King, zo erg zelfs dat ik bijna al zijn boeken heb gelezen en er nog meer heb. Ik ben er gewoon nog niet aan toe gekomen om ze allemaal te lezen! Er stond al op de planning om deze verzameling aan jullie te laten zien, en dit is een mooi moment om dat te vertellen. Ik zal binnenkort dus al mijn Stephen King boeken laten zien. En dat zijn ze bijna allemaal! #TrotseFan

Byalien

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.