30.10.2016 – Kies je altijd de verkeerde rij?

30.10.2016

Kies je altijd de verkeerde rij?

Ja. 

Eergisteren nog. Ik ging naar de Aldi en koos de rij die het minst lang leek. Maar iemand had moeite met betalen en uiteindelijk duurde het zelfs zo lang dat een andere kassa gewoon kon sluiten omdat die alle klanten al gehad had. Ik stond nog steeds te wachten op dezelfde plek! Ik wist wel dat diegene voor mij er niks aan kon doen, toch erger ik mij altijd wel een beetje op z’n moment. Vooral omdat ik er stond met een paar kleine dingetjes en de intentie nog even snel iets op te halen voor het eten.

Ik kan er gewoon niet tegen als ik mijn tijd verspil met wachten. Vorig jaar scheef ik iets soortgelijks, ondertussen heb ik ook besloten dat ik hier aan moet gaan werken, want het is een lastige eigenschap, maar het blijft lastig voor mij in dit soort situaties. Toch vind ik het achteraf altijd wel dom van mijzelf dat ik gefrustreerd raak van dit soort dingen, dus ik hoop dat ik dat snel ga inzien op die momenten zelf en dat ik volgend jaar hier niet weer hetzelfde neerzet. 

Zelfs al kies ik écht altijd de verkeerde rij.

 


Het antwoord van vorig jaar.

30.10.2015

Byalien

2 reacties

  1. Overkomt mij ook! Je kunt je beter niet druk maken, want als je zelf een keer langer bezig bent, dan ga je ook alleen maar schuldiger voelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.