30.1.2017 – Wanneer was je voor het laatst bij de zee?

30.1.2017

Wanneer was je voor het laatst bij de zee?

Niet afgelopen jaar helaas.

En daarmee is mijn laatste bezoek aan de zee nog steeds die uit 2012 waar ik vorig jaar al over schreef.

Soms vind ik dat echt stom. Ik houd enorm van de zee en vind het jammer dat ik er niet vaker ben. Ik woon in principe zelfs vlakbij de zee.. Dat is het ergste nog wel. Toch vind ik de zee hier in de buurt niks aan. Het heeft niet echt een mooi strand of zo. Eigenlijk ben ik vooral smoorverliefd op het strand in Denemarken. Met het echte strand, de duinen, tonnen interessante bunkers die er gewoon staan klaar voor avontuur. En bovenal het ontbreken van mensen daar. De stranden in Denemarken zijn zo lekker rustig. Ik houd ervan.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

30.1.2016

Byalien

3 reacties

  1. Bij welk strand woon je? Ik vind dat stranden in NL ook al van elkaar verschillen. Noordwijk is al heel anders dan Schoorl. En dan heb ik nog niet eens over Oostvoorne bij de maasvlakte, daar kun je heel leuk wandelen, als je daarvan houdt.

    • Het strand van de Waddenzee. Ik woon in Leeuwarden, dus de Waddenzee is nog wel te bereiken zonder erg lang te moeten reizen. Maar het strand daar stelt niet zo erg veel voor. Of ik weet gewoon niet op welk stukje ik moet kijken haha!
      Op geen van die stranden ben ik volgens mij geweest, of het is echt al jaren geleden. Wel eens die van Texel en dat is ook al een veel mooier strand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.