3.7.2016 – Wat is je favoriete fruit?

3.7.2016

Wat is je favoriete fruit?

Ananas.

Maar eigenlijk vind ik aardbeien,  meloenen en de meeste bessen ook lekker. Eigenlijk vind ik al het fruit wel lekker. En mocht ik de kans krijgen om apart fruit te proberen dan ben ik al helemaal blij. Met apart fruit bedoel ik bijvoorbeeld dragonfruits (yay) of sterfruit (nay). Noem maar op, alles wat niet standaard tussen de appels en bananen ligt. Er is hier een groenteboer met veel passie voor zijn vak, naast goede prijzen, service en altijd een glimlach heeft hij ook vaak van dit aparte fruit. (Yay!)

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.