3.6.2017 – Waar kun jij je heel boos over maken?

3.6.2017

Waar kun jij je heel boos over maken?

Veel dingen.

Ik ben van mening dat wanneer je teveel nadenkt je uiteindelijk altijd wel een reden kan vinden om ergens boos over te raken.

Toch zijn er ook gewoon veel dingen waar ik boos om kan worden zonder dat ik daarvoor hoef na te denken. Deze dag gebeurde er weer iets vreselijks in Engeland en daar kan ik toch echt wel boos om worden. Wat geeft iemand het recht om zoiets te doen? Echt onbegrijpelijk en vreselijk.

Hoe meer ik over zulke oneerlijke dingen nadenk hoe bozer ik erover kan worden. Het is in het algemeen ook bijna altijd oneerlijkheid die mij het meeste boos maakt.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

3.6.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.