3.5.2017 – Welk cijfer geef je vandaag?

3.5.2017

Welk cijfer geef je vandaag?

Een 6,5.

De dag begon als een onvoldoende. Het was een enorme bende in mijn hoofd en ik werd er een beetje gek van. Ik wist niet zo goed wat ik met mijzelf aanmoest en deed allemaal onbelangrijke dingen om mijzelf af te leiden. Terwijl ik die dingen deed herinnerde ik mij een idee wat ik eerder had en zette ik mijzelf er toe om mijn afleidingsgedrag dan tenminste nuttig te besteden. Ik ging bezig met mijn idee en ik heb een leuke opzet en begin gemaakt. Altijd wel fijn wanneer ik dat gevoel van mij af kan zetten en mijn energie kan besteden aan belangrijkere dingen. Daarom vind ik alsnog dat deze dag een 6.5 krijgt.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

3.5.3016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.