3.2.2016 – Waar zou je makkelijk zonder kunnen?

3.2.2016

Waar zou je makkelijk zonder kunnen?

Oh wauw. Zoveel dingen!

Ik denk dat mijn antwoord het meest volledig en alles omvattend is als ik antwoord: “Ik zou zonder alles en iedereen kunnen die mij verplichtingen en regels op legt. En dingen van mij verwacht zonder dat ik ooit zei dat ik daar oké mee was.”

Ik kan nu zo snel niks meer verzinnen wat hier niet direct of indirect onder zou vallen. Want bijna alles kan je hier wel onder plaatsen.

Oh ja!
Toch wel.

Ik zou ook best zonder pijn kunnen. En dan bedoel ik niet die pijn die je voelt wanneer je je hand op een kookplaat legt, want dat is nog best nuttig. Maar ik bedoel dan die pijn die om onverklaarbare reden bijna elke dag wel op een plek in mijn lichaam opduikt.

Nu we het over lichaamsfuncties hebben weet ik ineens nog wel tig andere dingen waar ik makkelijk zonder zou kunnen..

Conclusie: 95% van de dingen en gebeurtenissen in mijn leven zou ik gemakkelijk zonder kunnen.

Ben je benieuwd wat al die dingen zijn dan raad ik aan dagelijks terug te komen want ik zal ze uiteindelijk waarschijnlijk allemaal wel behandelen in een artikel.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.