29.9.2016 – Heb je wel eens spontaan een cadeautje van iemand gekregen?

29.9.2016

Heb je wel eens spontaan een cadeautje van iemand gekregen?

Ja, best wel vaak ook. Ik krijg nu ik er zo over na denk best wel veel dingen, niet allen waren echt spontaan, maar een deel ook wel.

Ik doe namelijk vaak niet aan cadeautjes op gelegenheden waar dat ‘normaal’ gevonden word, zoals verjaardagen, als gevolg daarvan krijg ik zelf op die gelegenheden vaak ook geen cadeautjes terug. Geeft niks, het leukste is dat wanneer ik wel een cadeautje krijg dat vaak spontaan is, gewoon omdat iemand het leuk vond en toevallig iets voor mij tegenkwam. En eigenlijk vind ik dat veel leuker!

 

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.