29.4.2017 – Wie verraste je vandaag?

29.4.2017

Wie verraste je vandaag?

Ik kan mij niet herinneren dat iemand mij verraste deze dag.

Ik zou wel kunnen zeggen dat iets mij verraste, namelijk de film die ik zag. Ik ging met mijn schoonfamilie en vriend naar de bios op Guardians of the Galaxy 2 te zien. De film verraste mij. Ik had de eerste deze week nog gezien en ik had zitten bedenken hoe het verder zou gaan, maar er gebeurden hele andere dingen als wat ik verwacht had. Niet dat dat erg was, want het was echt een leuke film.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

29.4.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.