29.3.2017 – Vandaag was zwaar. Waarom of waarom niet?

29.3.2017

Vandaag was zwaar. Waarom of waarom niet?

Wel een beetje, maar ik vind het woord zwaar ook maar zo overdreven zwaar klinken..

Vandaag had ik weer een gesprek bij de gemeente en daar was ik helemaal oke mee, totdat ik op het bankje ging zitten daar om te wachten. Zoals wel vaker in ‘spannende’ situaties begon mijn lichaam irritant te doen, ik werd duizelig, begon te trillen en had het gevoel alsof ik moest overgeven. Niet zo fijn. Gelukkig bleek mijn contactpersoon net die ene persoon van de vorige keer te zijn die ik wel aardig vond! Dus dat was een enorme opluchting, opstaan leek ineens al een heel stuk makkelijker. Ik had een goed gesprek met haar en ging weer naar huis.

Minder erg dan ik verwacht had dus, maar het lange persoonlijke gesprek nam wel een hoop van mijn energie voor deze dag. Ik heb eigenlijk gewoon geen energie meer om nog wat anders te doen en dat in combinatie met de stress maakt toch wel dat ik dit een pittige dag vond.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

28.3.2017

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.