29.3.2016 – Vandaag was zwaar. Waarom of waarom niet?

29.3.2016

Vandaag was zwaar. Waarom of waarom niet?

Ja opzich.

Vandaag was mijn eerste werkdag na een aantal dagen vrij gehad te hebben voor het verhuizen. Het oude huis is vandaag ingeleverd, de sleutels dan. En we zijn tot gisteravond laat bezig geweest het ‘netjes’ te maken voor de oplevering.

Dat was alleen iets meer werk dan we gepland hadden en ik was best wel gesloopt aan het eind van de dag. Dat ik vandaag weer moest werken kwam niet zo heel geweldig uit.

Na een paar weken klussen, dozen en meubels slepen, weinig rusten en veel stressen is mijn lichaam er behoorlijk zat van. Als gevolg doet vooral mijn schouder nu ontzettend pijn en ik ben bang dat er een ontsteking of zware irritatie in zit. Het was alweer een hele tijd geleden dat het zo ver gekomen is en ik was al bijna vergeten hoeveel pijn het dan ineens doet.

Het was dus best wel een pijnlijke dag en omdat ik mijn rechterarm slecht kon gebruiken was alles een stuk zwaarder voor mijn linkerkant. Ik hoop dat het snel beter voelt.

Gelukkig is het grootste gedeelte van het verhuizen nu klaar en kan ik nu even wat rust gaan pakken


Het was toch echt de bedoeling dat ik gisteren op ‘publiceer’ drukte.. Tot mijn schrik opende ik mijn WordPress app vandaag en zag dat mijn bericht van gisteren er nog stond. Wat dus betekende dat het niet online stond.. ****!
Dat krijg je dus als je veel te druk bent en half tussendoor nog graag een blog wilt hebben. Ik baal er wel echt van want nu heb ik weer een lege dag in mijn blogkalender! En niet eens omdat ik vergat iets te schrijven!

Edit. Dankzij een goede tip van vriendin Tini weet ik nu dat je de upload datum kan veranderen! Dat heb ik dus stiekem even gedaan. Ik beloof dat ik het niet weer zal doen. Maar dit artikel had ik echt wel geschreven op 29 maart en ik houd van dingen die kloppen, zoals blogkalenders. Want ik ben een beetje een neuroot met zulke dingen.

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.