28.7.2016 – Heb je vandaag een leugen verteld?

28.7.2016

Heb je vandaag een leugen verteld?

Nee. Maar ik doe mijn uiterste best om dat elke dag niet te doen. 

Eigenlijk zijn er maar heel weinig dingen waar ik over zou moeten liegen..

De meest leugenachtige vraag vind ik ‘Alles goed?’ Ik schreef er al eens eerder over. Maar zelfs daar heb ik vandaag eerlijk antwoord op gegeven.

Byalien

2 reacties

  1. ‘Alles goed’ is zo totaal. Het is gewoon raar om daarop goed te zeggen. Wel een grappig verhaal, bij ‘Het Beste Idee Van Nederland’ is een stel jongens gekomen met het idee dat je niet meer vraagt “Alles goed?” maar dat je “Veel goed?” moet zeggen. Geniaal :’).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.