28.2.2017 – Wat is het eerste waar je vandaag aan dacht?

28.2.2017

Wat is het eerste waar je vandaag aan dacht?

Drie dingen.

Ik weet alleen niet welke precies als eerste kwam. Volgens mij kan je niet letterlijk drie dingen tegelijk denken, maar zo voelt het soms wel.

Ik werd in elk geval wakker gemaakt door mijn vriend die mij koffie bracht, zoals elke ochtend. Meestal is het eerste wat ik dan dus denk: ‘Yayy! Koffie!‘ Maar vandaag werd die gedachte vrijwel meteen onderbroken door een andere. Mijn vriend zag er namelijk wat anders uit. Nu klinkt dat zo een beetje gek, maar hij had een belangrijk gesprek vandaag en daarvoor had hij zich erg netjes gekleed. Niet dat hij zich normaal slecht kleed, maar het was netjes genoeg om opvallend te zijn. Dus ik denk eigenlijk dat het eerste wat ik dacht toen ik mijn ogen open deed was: ‘Oh, dat staat leuk!‘ Ik geloof dat ik dat ook zei. Maar helemaal daarvoor, in die halve nanoseconde voordat ik mijn ogen open deed en dacht aan koffie en outfits, meen ik mij te herinneren dat ik wakker werd uit een droom en dacht: ‘Yes, het was maar een droom!

Ik durf niet te zeggen wat ik precies als eerst dacht, maar deze drie dingen dacht ik in elk geval binnen de eerste drie seconden van wakker worden.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

28.2.2016

Byalien

Eén reactie

  1. UWV bellen
    Naar Anneke om de koelkast leeg te halen, zodat ik hem schoon kan maken
    Naar Anny toegaan om te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.