28.11.2016 – Ga je vandaag eindelijk de waarheid vertellen?

28.11.2016

Ga je vandaag eindelijk de waarheid vertellen?

Ja, maar dat doe ik eigenlijk altijd wel.

Als ik het al niet doe dan is dat vaak met een reden, omdat de waarheid er weinig toe doet of omdat ik mij niet berecht voel om iemand de waarheid te vertellen.

Niet de waarheid vertellen staat niet meteen gelijk aan opzettelijk liegen in mijn ogen. Ik ben dan ook niet in staat om echt goed te liegen. Ik vertel vaak genoeg iets niet onder het mom: ‘Je vroeg het ook niet.’ Mijn mond houden lijkt soms gewoon verstandiger, maar wordt mij iets echt letterlijk op de man af gevraagd dan kan ik eigenlijk niet liegen zelfs al zou ik dat willen.

Over het algemeen ben ik dus een enorm eerlijk persoon, maar ik voel niet altijd de behoefte om te delen, dus als je iets wilt weten moet je het mij gewoon direct vragen. Alleen wanneer er een enorm risico aan de waarheid hangt of wanneer ik er een ander mee schaad zal ik misschien een poging doen tot liegen.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

28.11.2015

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.