27.8.2016 – Wie zou je weleens willen interviewen?

27.8.2016

Wie zou je weleens willen interviewen? 

Deze vraag vond ik moeilijker dan ik dacht. Of eigenlijk niet. Want ik wist wel dat ik dit lastig vond. Maar het is nou eigenlijk zo dat ik niet echt behoefte voel om mensen te interviewen. Ik heb ook beneden gemiddelde interesse voor bekende mensen en behalve dat specifieke ding waar ze bekend om zijn vind ik het allemaal weinig boeiend. 

Na een hele tijd nadenken kwam ik dan uiteindelijk toch wel op één iemand waar ik graag een kopje koffie mee zou willen drinken. En dat is Stephen King. 

Ik ben al jaren fan van hem. Of eigenlijk van zijn boeken. Want net als met de andere bekende mensen dus, ken ik ook meneer King alleen van waar hij bekend om staat, zijn boeken. Maar dat is dan ook precies waar ik het graag met hem over zou willen hebben. Wat ik hem precies allemaal zou vragen weet ik niet helemaal. Behalve dat ik toch erg benieuwd ben hoe hij áltijd en elke keer in z’n korte tijd weer een verhaal uit zijn handen schud. Ik kan mij niet voorstellen dat ja na zo ontzettend veel verhalen. En ook zulke enorm lange verhalen soms. Nog steeds compleet vernieuwende ideeën hebt voor een nieuw verhaal. 

En daarnaast lijkt het mij gewoon super leuk om eens een gesprek gehad te hebben met de, in mijn ogen, grootste schrijver op deze aardbol. 

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.