27.2.2016 – Welke vraag wil je beantwoord zien?

27.2.2016

Welke vraag wil je beantwoord zien?

Wanneer slapen we in ons nieuwe huis?

Mooi moment voor een korte update. We zijn aan het verhuizen! Eindelijk. Al jaren droomde ik van dit moment en nu is het er eindelijk. De verwachtingen waren torenhoog en daarom kon het niks anders dan tegenvallen.

Ik was vergeten dat tijdens verhuizen vaak dingen gebeuren waar je gestrest van raakt. Maar die gebeuren dus.. Dat boven op de stress die ik al heb van andere dingen maakte meteen al een halve paniek aanval. Maar ik heb het gevoel dat ik in twee dagen veel geleerd heb en vanaf nu gaat het beter.

Maar verhuizen dus. Hier ga ik nog wel meer updates van schrijven, dus daarover later meer. Over andere dingen ook later meer, want ik kom tot zo ver niet toe aan mijn normale lange artikelen. De vragen zullen wel elke dag beantwoord blijven.

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.