27.10.2016 – Wat gaat stoppen?

We beginnen weer bij vraag één!

Vorig jaar begon ik op deze dag, met deze nog steeds net zo aparte vraag. Op naar een  nieuw jaar!

 


27.10.2016

Wat gaat stoppen?

Nog steeds niks.

Ik hoop wel dat ik zo snel mogelijk kan stoppen met moeilijk doen om een laptop oplader.

Eigenlijk wilde ik het niet zeggen, want onnodig enzo. Maar de laptop oplader van mijn vriend is ‘zomaar’ kapot gegaan. (Wij hebben een hele ‘lieve’ kat.) Toevallig heb ik dezelfde laptop en dus ook dezelfde oplader. En is zijn schoolopdracht, in theorie, belangrijker dan mijn blog. Met als gevolg dat ik al een tijdje mijn laptop niet kan gebruiken. (Mijn laptop kan nog geen 10 tellen zonder lader.) En daarmee dus als gevolg dat artikelen later online komen, vooral de vragen. En andere artikelen gewoon helemaal niet online komen. Ik had namelijk net mijn inspiratie weer terug gevonden en was bezig aan drie vrij lange en leuke artikelen. Maar gezien deze dus erg lang zijn en en veel foto’s bevatten kan dat gewoon niet op mijn telefoon gedaan worden. Mijn telefoon heeft trouwens ook enigszins ernstige problemen op het moment dus kan ik hier sowieso niet zo gek veel meer mee op bloggebied, daarbuiten overigens ook niet.

Ik doe tegenwoordig dus bijna alles via laptop. Ja, ja, het heeft een jaar geduurd, maar ik blog dan eindelijk ‘gewoon’ via mijn laptop!  Mijn vriend heeft zijn laptop alleen dus de hele dag nodig op school en als ik de lader wil gebruiken kan dat alleen zoals nu, even tussendoor wanneer hij iets anders heeft of midden in de nacht wanneer hij slaapt. Beide vind ik niet ideaal. Maar aan de andere kant vind ik het wel weer belangrijk dat hij z’n school dingen kan doen.

In real life mijn beklag doen heeft niet zo gek veel zin. Dus lieve liefferd, mocht je dit lezen, wat je zeer waarschijnlijk niet doet, maar koop aub. even zo snel mogelijk een nieuwe oplader. Je hebt namelijk echt geen idee hoe erg mij dit frustreert. (Serieus niet, want je ziet niet hoe ik hier thuis de pan uit flip als je er niet bent.) En ik was niet van plan uit ellende uiteindelijk zelf maar een nieuwe oplader te kopen.

Wat ik vooral even tegen jullie wilde zeggen is, verwacht dat geen enkel artikel de aankomende tijd ‘op tijd’ online komt. Als het wel zo is, is dat mooi meegenomen, maar naar mijn verwachtingen gaat dat niet lukken. Ook het maandoverzicht van oktober komt waarschijnlijk met dagen vertraging gezien ik daar een hele middag voor nodig heb en dat gaat naar mijn idee nogal lastig worden dit weekend.

Het geeft toch wel een beetje rust dat dit hier nu staat, want ik heb zo zitten stressen hierom! Het loopt erg lekker met de bezoekers op het moment en om dat getal gedurende de dag omhoog te zien gaan is enorm frustrerend wanneer ik weet dat er niks online zal komen die dag. Daarnaast is het ook niet omdat ik niks online wil zetten. Dus dan weten jullie nu waarom alles zo laat was en is. Om het alvast goed te maken, zodra ik weer 24/7 kan laptoppen krijgen jullie een heel mooi artikel van me. Ik ben op de helft nu, maar ik ben er echt oprecht trots op. Nu al.

Oke, dankjewel voor jullie hopelijk begrip en bedankt voor het lezen! ♡

Byee

 


Het antwoord van vorig jaar.

27.10.2015

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.