26.2.2017 – Fris met prik of zonder prik?

26.2.2017

Fris met prik of zonder prik?

Beide.

Al drink ik op dit moment bijna alleen maar water en ijsthee ranja. Zonder prik dus.

Zoals ik vorig jaar al zei verschilt het per moment wat ik het liefste heb.

En water moet altijd zonder prik. Water met prik is ontzettend vies. Al lijkt niemand dit ooit met mij eens te zijn, maar ik vind dat de prik in water vies smaakt. Het smaakt raar en chemisch, zelfs wanneer je het net zo lang schud tot de prik eruit is zit die aparte chemische smaak er nog aan. Waarschijnlijk gewoon de smaak van de toegevoegde bubbels, maar ik vind het werkelijk afschuwelijk smaken. In andere dranken overheerst de smaak van de drank waarschijnlijk gewoon, maar omdat water geen smaak heeft proef ik alleen maar nucleair afval.

Iemand hier die prik water ook vies vind? Ik ben wel benieuwd.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

26.2.2016

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.