26.10.2016 – Wat is je lievelingseten? 

26.19.2016

Wat is je lievelingseten?

Dat heb ik op het moment eigenlijk niet. Dat wisselt bij mij vaak heel erg, maar op het moment heb ik eigenlijk nergens trek in. Dat gaat zo af en toe, ik heb voor mijn gevoel alles te vaak gegeten en eten voelt meer als een moeten op het moment dan echt omdat ik het leuk of lekker vind.

Eigenlijk vind ik dat wel jammer, want ik was juist heel goed bezig de laatste tijd. Sinds ik niet meer hoefde te werken maakte ik zelfs hele uitgebreide ontbijten voor mijzelf, iets wat ik eigenlijk al jaren niet meer deed, en kwam ik zelfs wat kilo’s aan. Nu voelt het alleen alsof ik van alles veel te veel gehad heb en ben ik het weer zat voor een tijdje. En zo wisselt dat een beetje af bij mij. Ik heb ook gewoon ineens geen honger meer dan, terwijl ik een maand geleden juist overmatig veel eetlust had. Dat wisselt zo erg bij mij altijd. Vreemd lichaam heb ik eigenlijk. 

Maar dingen die normaal mijn lievelingseten zijn: rundvleessoep, tomatensoep, biefstuk, stokbroodjes met tonijn en eiersalade, gekookt/gebakken ei, salades, tosti, pizza, bloemkool ovenschotel, Subway broodjes, spinazie a la crème met bacon, zelfgemaakte loempia’s. Er zijn nog wel wat dingen maar deze komen nu even bij me op. 

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.