25.1.2016 – Wat is er vandaag kapot gegaan?

25.1.2016

Wat is er vandaag kapot gegaan?

Een stukje van mij.

Vandaag was de dag dat we weer gezellig op bezoek mochten bij de Gemeente Leeuwarden. Ik verdien namelijk niet genoeg en daarom hebben we een aanvullende uitkering nodig. Natuurlijk is dat een heel gedoe en erg moeilijk dus ik was vorige week nog van plan hier heel veel werk van te maken en alles op te nemen voor mijn eigen naslagwerk.

Maar ik heb er geen zin meer in.

We zaten te wachten met veel te veel mensen en de bankjes zaten veel te vol. Nogmaals een heel goed teken voor Nederland natuurlijk! Maar ik besloot ineens om mijn mond maar gewoon te houden. Ik had een hele lijst met vragen die ik wilde stellen. Voornamelijk stomme sarcastische vragen om nogmaals op het domme systeem te reageren. Maar wat maakt het uit? Helemaal niks! Verspilde energie, en daar heb ik al niet veel van de laatste tijd. Dus beste Gemeente Leeuwarden. Jullie winnen. Gefeliciteerd! Ik heb helemaal mijn mond gehouden en dat is een behoorlijke prestatie. Hopelijk krijgen we dit keer wel gewoon op tijd een helpende hand en komen er niet ‘ineens’ een paar weken extra wachten bij.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.