24.4.2017 – Wat is je favoriete snack?

24.4.2017

Wat is je favoriete snack?

Veel.

Ik houd enorm van snacks.

Alsof ik dit gepland had heb ik toevallig een foto van veel van mijn favoriete snacks.

Er waren wat aanbiedingen en we bleken nog wat in de kast te hebben liggen dus we kwamen er uiteindelijk achter dat we behoorlijk veel snacks hadden. Dus we besloten alles op tafel te leggen en deze foto te maken.

 

Hamkaas chips, Dorito chips, stokbroodje kruidenboter chips, sour cream crackers, chocolade koekjes, marshmallows en chocolade.

Wow.. Veel!

De chocola is in de vorm van een bakje, deze kreeg ik van mijn moeder zij had hem gemaakt voor het paas ontbijt/lunch. We deden er koekjes en marshmallows in en het zag er wel leuk uit. Uiteindelijk hebben we lang niet alles opgegeten, maar het is een lekkere voorraad!

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

24.4.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.