24.4.2016 – Wat is je favoriete snack?

24.4.2016

Wat is je favoriete snack?

Dat wisselt.

Gewoon snacks in het algemeen zijn wel favoriet. Als ik echt één ding moet kiezen zou ik voor broodjes gaan. Daar kun je namelijk ontzettend veel kanten mee op. Je kunt het heel simpel houden, maar ook allemaal extra’s ermee doen. Ik ben zelf niet zo van broodjes hagelslag, ik doe er het liefst wat meer moeite voor. Met eieren en bacon, tonijn of eiersalade,  komkommers en tomaten zijn ook lekker op brood en zo ziet het er ook meteen een stuk lekkerder en luxer uit. Belangrijk vind ik wel dat het lekker brood is. Zoals maïs of lekker knapperig tijgerbrood. Ik eet dat echt net zo lief als een zak chips.

Byalien

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.