24.3.2017 – Wat is de laatste televisie die je hebt gevolgd?

24.3.2017

Wat is de laatste televisie serie die je hebt gevolgd?

Legion.

Supervet!

Ik vind dit echt een hele toffe serie, zelfs al is het soms zo vaag dat ik minutenlang werkelijk geen idee heb wat ik precies aan het kijken ben. Wellicht dat dat deze serie juist zo sterk maakt. Wanneer ik er uiteindelijk achter kom wat ik precies zie is het namelijk wel echt goed. Af en toe heel vaag, maar op een vreemde manier is het uiteindelijk allemaal verklaarbaar. En vooral gewoon heel tof en erg goed gefilmd!

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

24.3.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.