24.3.2016 – Wat is de laatste televisieserie die je hebt gevolgd?

24.3.2016

Wat is de laatste televisieserie die je hebt gevolgd?

Eigenlijk volg ik niks op tv. Alleen cartoons. Wij hebben het er ondertussen zelfs over gehad om tv helemaal te schrappen om hopelijk zo wat kosten te besparen bij onze nieuwe (gedwongen) overstap naar Ziggo, waar ik echt, echt, echt Niet blij mee ben. (Helaas bleek dit zo goed als niks uit te maken en betaal je gewoon dat dikke geld vooral voor internet, tv krijg je er bijna gratis bij.)

Helaas is Leeuwarden nog steeds te middle of nowhere, want Ziggo is jammergenoeg de enigste die (snel) internet, en dus tv, levert op ons nieuwe adres.

Toen ik hierover random mijn beklag over deed op Twitter, was Vodafone (onze favoriet) wel zo lief er meteen op te reageren. Ze vonden het erg vervelend en zouden gaan zien wat ze voor me konden doen.

Dus.. Beste Vodafone, ik vertrouw op jullie. Ik heb jullie al eens een taart gegeven omdat jullie zulke helden zijn! Maar als jullie dit voor me fixen zullen jullie mijn Ultieme helden zijn! Alsjeblieft gooi die vervelende dure Ziggo met z’n stomme zenders even bij ons de wijk uit en verover Nederland voor me, please?!

Ik had werkelijk nooit verwacht dat ik voor het tekenen van een huurcontract eerst had moeten controleren of mijn geliefde internet wel mee kan verhuizen.  De woonstichting had best even in de advertentie kunnen zetten: ‘Helaas levert Vodafone hier geen internet!’ Dan had ik gezellig verder gezocht misschien. Hahaa! Nee ik ben wel echt blij met ons nieuwe plekje hoor! Het was alleen echt de domper van de week om dit te horen en ik geniet nog even twee dagen van de tv die we nog hebben.

Hé Alien, dit vroeg de vraag je niet!
Oh sorry.. Ja mijn laatst gevolgde tv serie hè.. Nou ik kijk dus eigenlijk geen/weinig tv. Maar ik kijk wel series die toevallig ook op tv uitgezonden worden hier.

Zoals The Walking Dead bijvoorbeeld. Dit is toevallig de laatste en eigenlijk ook enige serie die ik volg die te zien is op de Nederlandse tv. Helaas wel nog steeds mét reclame tussendoor. Dus ja, ik kies nog steeds voor het internet. Oepss..

Byalien

3 reacties

  1. Ik heb afgelopen maandag voor het eerst legaal The Walking Dead gekeken op Fox.Vond ik best knap van mezelf, maar doe het nooit weer.. wat een reclames… Verder kijk ik wel heel veel tv, maar dat wist jij al, haha! :p

    • Hahaa, ja dat is best wel knap inderdaad! Wij doen dat ook wel eens als we hem al gezien hebben daarvoor.
      Dan is de spanning er een beetje af en kan je het rustig nog even terug kijken op Fox 🙂
      Ze zouden de reclame er gewoon tussen uit moeten halen, dan zouden veel meer mensen films en series op tv kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.