24.2.2017 – Wat wil je nog doen in je leven?

24.2.2017

Wat wil je nog doen in je leven?

Alles.

Ik heb namelijk nog weinig tot niks gedaan in mijn eigen ogen.

Ik zou graag een baan voor mijzelf willen creëren of in het beste geval iets verzinnen zodat ik niet hoef te werken en zo tijd over kan houden voor de écht belangrijke dingen in het leven.

Ik zou graag op vakantie gaan zonder ouders. Daar is het namelijk wel eens tijd voor nu ik bijna 25 ben.

Ik zou graag een boek willen uitbrengen.

Ik zou deze blog vijf jaar willen volhouden en minstens één artikel willen schrijven wat ‘viral’ gaat. Niet specifiek voor de bezoekers of views, maar omdat ik benieuwd ben hoe dat gevoel voelt wanneer ik weet dat zoveel mensen op hetzelfde moment mijn woorden lezen.

Ook zou ik naast gewoon een vakantie ook graag een wereldreis willen maken en misschien zelfs een tijdje in een ander land of continent willen wonen of op zijn minst lang verblijven. Bij voorkeur een land waar ze niet aan klok kijken doen en waar het leven langzaam en relaxt gaat.

Ik zou graag een echt luxe auto willen rijden en ook eens in een supersnelle op een racebaan.

Ik wil graag ‘de toekomst’ meemaken. Die futuristische wereld waar ik vroeger altijd over fantaseerde.

Ik zou zoveel geld willen bezitten dat ik teveel heb. Om daarmee goede dingen te kunnen doen voor mensen en dieren die het moeilijk hebben. Ik zit vaak al emotioneel te janken wanneer ik zulke dingen op tv zie, zo een verschil voor iemand kunnen maken moet gewoon wel fantastisch zijn.

En bovenal zou ik graag ouder willen worden. Altijd wanneer ik denk aan een jaar of wat geleden dan voel ik mijzelf veel wijzer, slimmer en beter dan op dat moment. Ik ben benieuwd hoe wijs, slim en goed ik ben wanneer ik 70 jaar ben. Zoveel kennis.. Onvoorstelbaar bijna.

Dit is een kleine greep uit alles wat ik zou willen doen. Als het kon zou ik echt alles willen doen wat mogelijk is in het leven, maar ik ben bang dat het leven daar te kort voor is. Ik denk dat dit de belangrijkste dingen zijn.

Wat wil jij nog echt graag doen in je leven?

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

24.2.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Nou ik zou graag zoveel geld willen hebben dat ik mn kindjes wat kon geven!
    Dat ik ook echt met pensioen kon gaan.
    Nu lijkt het erop dat ik moet blijven werken gedeeltelijk maar.
    Dus echt luieren zoals je dat zou kunnen en mag doen als je met pensioen gaat is er nog niet bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.