24.11.2016 – Wat ben je aan het verkennen?

24.11.2016

Wat ben je aan het verkennen?

Mijzelf.

Op elk mogelijk vlak. Hoewel ik mijzelf vrij goed ken kwam ik er namelijk ook achter dat wanneer je jezelf tijden verwaarloosd je jezelf een beetje kwijt kan raken. 

Iets wat bij mij zeker gebeurd is. Ik stond jaren lang in standje doorgaan en ben bijna vergeten hoe je moet genieten en ontspannen. Ook ben ik nog wekelijks verbaasd over iets wat ik wel van mijzelf wist maar al jaren ‘kwijt’ was.

Ik ben hier nu ongeveer twee maanden actief mee bezig en volg samen met mijn vriend een cursus die focust op zelfontwikkeling. Ik heb serieus het idee dat ik in die afgelopen tijd zoveel beter ben geworden. In van alles en het blijft maar beter gaan. Ik heb nooit echt een hekel aan mijzelf gehad, maar nu vind ik mijzelf oprecht een leuk persoon. Ik merk zoveel verschil en ik snap ineens zoveel dingen. Het leven wordt echt zo ontzettend veel beter als je de tijd (en de energie!) hebt om er van te genieten!

Het liefst zou ik een enorm verhaal schrijven over alles, maar ik geloof niet dat het uberhaubt toegestaan is om zoveel cursus informatie aan derden door te spelen. Dus dat doe ik niet, misschien later wanneer ik weet hoe ik alles moet verwoorden.

Maar het blijft mindblowing want een cursus zoals deze met je algemene instelling en houding kan doen. Ik zie en herken problemen bij mijzelf, maar ook bij anderen en weet vervolgens beter wat ermee te doen. Dat is gewoon heel fijn om te merken!


Het antwoord van vorig jaar.

24.11.2015

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.