24.10.2016 – Wat doe je als je je sterk wilt voelen?

24.10.2016

Wat doe je als je je sterk wilt voelen?

Niet deze blog typen. 

Ik had namelijk een perfect, enigszins lang verhaal bij deze vraag. Toen raakte ik afgeleid en legde mijn telefoon even neer. Vervolgens raakte meer afgeleid en toen ik uiteindelijk mijn telefoon weer pakte zag ik tot mijn schrik dat alle tekst weg was. Hoe? Ik heb geen idee! WordPress app heeft ook geen backups of iets, dus alles weg, dikke pech. Achteraf voelde ik me niet sterk, eerder een idioot. Hoe dan ook, ik heb geen zin om te proberen hetzelfde neer te zetten waar ik net meer dan een uur over deed. Dus hier een korte versie. I’m sorry..

Maar normaal gesproken doe ik niet echt iets specifieks om me sterk te voelen. Of misschien weet ik het niet goed te omschrijven. Want ik wil hiermee ook niet zeggen dat ik me nooit sterk voel of wil voelen. Ik laat het meer afhangen van timing en geluk. Soms voel ik me sterk en soms voel ik me zwak. 

Zoals vandaag, ik voelde me ziek, de verkoudheid heeft uiteindelijk doorgezet en alles kostte me enorm veel energie. Na alles wat ik deed ben ik weer even in bed gaan liggen om bij te komen en er was gewoon weinig waardoor ik me sterk zou kunnen voelen vandaag. Maar dat geeft niet, dat komt vanzelf weer. Het heeft alleen ook weinig zin om van alles te proberen me weer sterk te voelen als het er gewoon even niet in zit.

Meestal zit het er overigens wel in, want als ik niet ziek ben voel ik me meestal wel sterk. Niet fysiek, want lichamelijk ben ik gewoon niet zo sterk, dat is een feit. Maar ik weet wel dat ik mijzelf kan redden. Ik vertrouw op mijzelf. Het is meer een soort sterk als in zelfvertrouwen. En dat is er vaak gewoon.

Wil ik het dan toch even terugvinden of versterken dan ga ik soms muziek luisteren. Ik denk dat iedereen wel van die liedjes heeft die je energie geven en je vrolijk maken, nouja dat dus. Zelfvertrouwen, energie en vrolijkheid. Wat wil je nog meer?
Fun fact achteraf: Misschien was deze korte versie uiteindelijk beter dan de eerste. 

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.