24.1.2016 – Hoe heb je vandaag voor ontspanning gezorgd?

24.1.2016

Hoe heb je vandaag voor ontspanning gezorgd?

Vandaag is het zondag en we zijn allebei vrij vandaag. We sliepen uit en werden wakker rond half 11. Mijn vriend maakte koffie en we gingen filmpjes kijken op YouTube.  Ik schreef twee stukjes die nu ondertussen al online staan en daarna las ik nog wat op andere blogs.

We lunchten met appeltaart en keken meer filmpjes.

Ik deed wat nuttige dingen in huis en we gingen lekker eten. Serie kijken en nog wat tv. Eigenlijk helemaal niks dus.

Perfecte dagen, zondagen, ik leef voor zondagen.

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.