23.12.2015 – Wat is jouw visie op het leven?

23.12.2015

Wat is jouw visie op het leven?

Wat een moeilijke vraag is dit.
Ik denk er al een hele tijd over na en kom niet echt tot een goed antwoord.

Eigenlijk weet ik helemaal niet precies wat een levensvisie inhoud. Is dat hoe je je leven leid of wat je er van verwacht? Ik denk veel na, maar blijkbaar niet over dit soort dingen..

Maar Google is mijn beste vriend. Dus ik vroeg het hem.
Google zei: “Levensbeschouwing is een visie op het leven: wat het leven betekent, wat de waarde ervan is en hoe het geleefd moet worden.” Een stuk duidelijker, maar alsnog vind ik het lastig hier een stukje over te schrijven.

Wat het leven voor mij betekend weet ik eigenlijk niet eens echt. Soms heel veel maar soms ook niks. Dat verschilt per moment.

Toen ik met dit stukje begon was het een uur of 7. Nu is het 11 uur. Ik hoopte nog een antwoord op deze vraag te vraag te vinden maar het is niet echt gelukt.

Ik keek in de tussentijd een film, en hoewel die geen antwoorden gaf, was het zeker weten een aanrader. Dus in plaats van een zinnig antwoord vandaag een film aanrader! Lekker Off Topic! 🙂

Als je niet vies bent van een beetje bloed en wat gevechten. Houd van een emotioneel meeslepend verhaal en wat tijd over hebt dan moet je echt The Revenant even kijken. Toen we de film net aan zetten hadden we niet door dat hij zo lang zou duren, maar het is echt een van de beste films van de laatste tijd. Voor meer info moet je zelf even Google vragen want ik ben geen held in films reviewen.

Ik hoop dat het me vergeven word dat ik eens geen antwoord geef op een vraag maar ik zal eens over mijn levensvisie nadenken en misschien heb ik volgend jaar wel een goed verhaal bij deze vraag.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.