23.10.2016 – Hoe ga je om met iemand die jou dwarszit?

23.10.2016

Hoe ga je om met iemand die jou dwarszit?

Niet meestal.

Ik ben niet een goede om dwars te zitten. Ik ben me er ook bewust van dat mijn oplossing niet altijd de beste is. Maar zit je mij dwars, dan kan je dood vallen. Geen zin om aandacht aan te besteden, dus ik ga meestal gewoon niet meer of tijdelijk niet meer met die mensen om. Scheelt een hoop energie.

Met mensen die mij dwars zitten en daar actief mee bezig blijven draai ik het spelletje uiteindelijk het liefst om. Dan verzin ik liever een manier om hen meer dwars te zitten dan zij mij en dat werkt tot zo ver ook vrij goed. 

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.