22.5.2016 – Wat ergerde jou vandaag?

22.5.2016

Wat ergerde jou vandaag?

Niks, niks!

Helemaal niks!

Vandaag was een goede dag! Ik weet dat hij nog niet afgelopen is maar ik verwacht eigenlijk ook geen ergernissen meer vandaag.

Vandaag hoefde ik namelijk helemaal niks. Als gevolg daarvan werd ik heel blij en productief. Altijd als ik de hele dag heb om niks te doen ga ik altijd blij schoonmaken en dingen doen in huis omdat ik voor mijn gevoel toch de hele dag niks hoef te doen. Daarom ben ik in plaats van niks aan het doen al de hele dag productief bezig in huis. En nu ben ik helemaal blij met mezelf.

Als ik dan echt iets moet verzinnen wat mij ergerde dan was dat de vlek die niet van de vloer wilde tijdens het dweilen.

Ja ik weet het, first world problemz..

Nee echt, niks noemenswaardigs ergerde mij vandaag. Het is zo uitzonderlijk dat ik het bijna niet eens kan geloven.

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.