22.3.2017 – Als je een parfum mocht bedenken, waar zou dat dan naar ruiken?

22.3.2017 

Als je een parfum mocht bedenken, waar zou dat dan naar ruiken?

Naar iets wat heel erg lijkt op de geur Alien van Thierry Mugler. Mijn absoluut ver uit favoriete parfum.

Precies dezelfde geur maken zal wel niet mogen, daarom iets wat er enorm op lijkt. Ook zou ik het dan graag heel goedkoop willen verkopen zodat niet alleen ik, maar hopelijk ook iedereen om mij heen super lekker ruikt.

Mocht het nou echt niet mogen dan zou ik iets ontwerpen wat ‘Candystore’ zou heten. Ik ben namelijk ook dol op parfums die extreem zoet ruiken. Mocht je ooit twijfelen over een parfum voor mij.. Ruikt het zo zoet dat je het eigenlijk zou willen eten? Prima keus!

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

22.3.2016 

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.