21.8.2016 – Op welk bezit ben je trots?

21.8.2016

Op welk bezit ben je trots?

Eigelijk vrij weinig..

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik voor bijna alles wat ik bezit niet veel moeite heb hoeven doen. In de zin van dat ik het kreeg of het uiteindelijk niet zelf gedaan heb. Ik wil daarmee niet zeggen dat ik niet dankbaar ben, maar het geeft ook niet dat trotse gevoel van: “Yes! Dat heb ik toch even zelf gedaan!”

Maar er is toch wel iets. In deze blog kwamen we tot de conclusie dat hoe raar ook, Scarlett toch wel onder mijn bezit valt. En hoewel ik Scarlett zeker niet gemaakt heb, moet ik wel zeggen dat ik trots ben op hoe zij bij ons/mij is. Voordat ik haar ophaalde werd namelijk wel verteld dat het een moeilijk katje kon zijn. En dat was zij in het begin ook, maar dat is zo ontzettend bijgetrokken! Ik kan aan alles merken dat zij ons elke dag nog meer vertrouwd en het gaat nog elke keer beter. En ik moet gewoon zeggen dat ik trots ben op haar ontwikkeling. Vooral wanneer ik dan van haar eerste eigenaar hoor dat ze zo ongelovelijk veranderd is en dat ze haar bijna niet terug herkennen. Ja, dan voel ik me echt super trots op mijn pluizenbol! En ook wel een beetje op mijn eigen kattenskillz, na jaren ervaring weet ik natuurlijk ook wel een beetje hoe ik met ze om moet gaan.

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.