21.11.2016 – Hoe laat ben je vanmorgen opgestaan?

21.11.2016

Hoe laat ben je vanmorgen opgestaan?

Uhh.. Misschien las je bij bij de vraag van gisteren al dat ik pas na 3 uur ging slapen. Volgensmij was het zelfs nog een uur of anderhalf later, maar ik heb na 3en niet meer op de klok gekeken. De bedoeling was dat we om half 10 wakker zouden worden, maar dat gebeurde niet helemaal en het was ineens kwart over 12. Ook stond ik zoals gebruikelijk niet meteen op na het ontwaken. Ik, of eigenlijk vooral mijn lichaam, moet even wennen aan wakker zijn en bewegen dus het duurde nog eens drie kwartier voordat ik echt opstond.

Opzich ook niet erg. Opstaan is toch niet mijn ding en ik heb ook geen afspraken vandaag. Al vind ik het altijd wel zonde van de dag, maar dat compenseer ik dan vaak weer met de avond erop. Dan ga ik dus nog een keer zo laat naar bed. En dan zit je uiteindelijk vast in z’n circeltje van te laat naar bed gaan en te laat wakker worden.

Nouja, dat dus. Want stiekem gaat het al een paar dagen zo. Het begin van de week was ik lekker bezig en ging ik zelfs een paar keer voor 12 uur naar bed, wat echt bijzonder is voor mij, maar sinds donderdag werd het later en later en ik heb het idee dat ik ondertussen beter een nachtje kan doorhalen om het weer goed te krijgen. 

Maargoed, dit zetten we ook maar gewoon op het lijstje ‘Geniet ervan zolang het nog kan’.

 


Het antwoord van vorig jaar.

21.11.2015

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.