20.5.2017 – Als mensen gemiddeld 40 jaar oud zouden worden, wat zou je dan anders doen?

20.5.2017

Als mensen gemiddeld 40 jaar oud zouden worden, wat zou je dan anders doen?

Ik denk alles.

Maar zoals ik vorig jaar ook al zei: als dit het geval zou zijn dan zouden wij niet beter weten. Maar stel dat nu op magische wijze ineens de gemiddelde leeftijd zou dalen naar 40, ja dan zou ik ontzettend veel dingen anders gaan doen. Nu voel ik heel erg de noodzaak om dingen te doen en ondernemen die ervoor zorgen dat ik over 40 jaar nog een normaal leven kan leiden. Niet meteen dingen die ik nu wil doen, maar je wordt oud dus je moet aan later denken. Ik wil niet door moeten werken na mijn 70ste omdat ik geen pensioen heb opgebouwd. Zou ik nu ineens maar 40 worden dan heb ik nog 15 jaar te gaan en ik zou daarmee niks tot weinig willen doen wat ik niet leuk vind om te doen. In het algemeen zou ik onbezorgder leven denk ik.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

20.5.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.