20.4.2017 – Vandaag was geweldig! Waarom of waarom niet?

20.4.2017

Vandaag was geweldig! Waarom of waarom niet?

Geweldig vind ik wel een heel overdreven positief woord om een dag te beschrijven, maar ik zou niet kunnen zeggen dat vandaag niet geweldig was. Het was wel meer geweldig dan dat het niet-geweldig was, dus dat is goed!

Ik had meerdere goede gesprekken, was productief, heb zeer lang en uitgebreid met Scarlett geknuffeld, mijn humeur was goed, mijn lichaam deed lief en eigenlijk was vandaag wel een goede dag.

Geweldig vind ik echter wel iets te overdreven. Op geweldige dagen doe ik al deze bovenstaande dingen terwijl ik op vakantie ben en met mijn pinpas rond mag zwaaien, maar het komt zeker in de buurt! 🙂

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

20.4.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.