20.3.2016 – Wat verraste je vandaag?

20.3.2016

Wat verraste je vandaag?

Hoe kapot alles aanvoelt meteen al na het wakker worden.

Het enige dat ik de afgelopen tijd heb gedaan is een beetje klussen en verhuizen. Ik heb nog daadwerkelijk de moeite genomen aan mijn lichaam te denken en even pauze te nemen als klachten gingen opspelen. Daarnaast probeer ik elke dag absoluut niet langer dan 6 uurtjes bezig te zijn en probeer ik zo veel mogelijk te rusten en uit te slapen. Waardoor het allemaal niet bepaald opschiet, maar ik wel heel verantwoord bezig zou moeten zijn..

Maar tevergeefs. Vandaag lijkt het eigenlijk nog een stapje erger te zijn en ik vrees op dit soort momenten voor de rest van mijn leven. Ik lijk soms nogal veel te klagen te hebben over van alles. Maar de hoofdreden hierachter is vaak dit probleem. Deze afschuwelijke allesoverheersende pijn. Ik vrees werkelijk voor de tijd dat ik meer zal moeten gaan werken. Als ik me nu al zo voel na 24 uur werken of 6 uurtjes klussen, laat staan na een volle werkweek. Val ik dan gewoon van ellende uit elkaar..? Zou misschien ook fijn zijn voor de verandering..

Als jullie me nu willen excuseren.. Ik ga pijnstillers zoeken en weer aan de gang in ons nieuwe huis. Over een week moeten we al uit ons huidige huis zijn.. Help..!

Byalien

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.