2.1.2017 – Wie is je liefste vriendin?

2.1.2017

Wie is je liefste vriendin?

Vorig jaar gaf ik hier eigenlijk antwoord op een andere vraag. Namelijk die van 17 oktober: Wie is je beste vriendin?

Deze vraag vraagt ‘liefste’ vriendin, dat is toch wel net wat anders. Ik moet leren de vragen beter te lezen.

Op zich is het antwoord niet heel anders, want mijn beste vriendin is ook één van mijn liefste vriendinnen, maar toch voelt het wel alsof ik mijn andere vrienden een beetje te kort doe zo. Eigenlijk zijn al mijn vriendinnen lief voor mij, anders waren ze waarschijnlijk ook niet mijn vriendinnen. Ik vind lief en begripvol zijn toch wel een vrij belangrijke eigenschap.

Ik heb een handvol echte vriendinnen en deze zijn allemaal lief voor mij.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

2.1.2016

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.