2.1.2016 – Wie is je liefste vriendin?

2.1.2016

Wie is je liefste vriendin?

Ik heb best heel wat vriendschappen gehad en ook een heleboel meiden mijn best friend for ever genoemd. Maar uiteindelijk verwaterden deze vriendschappen altijd. En persoonlijk vond ik dat niet eens heel erg. Het moet van beide kanten komen en er moeten geen verwijten gemaakt worden. Gebeurd dat wel dan ben ik er uiteindelijk vrij snel zat van. Je vrienden neem je zoals ze zijn. Ook als ze na verloop van tijd veranderen. Je kunt na 10 jaar niet verwachten dat ik nog precies dezelfde persoon ben als hoe je me leerde kennen. En als ik dan het idee krijg dat ik mezelf aan moet passen of dat er teveel gepusht word voelt dat niet goed en laat ik het van mijn kant vaak afweten.

Maar er is tot zo ver 1 vriendin van me die ik al jaren ken en die me nog steeds accepteert en waardeert zoals ik ben. Ook nu ik een behoorlijk andere persoon   ben dan die idiote tiener hoe ze me leerde kennen. We hebben geweldige momenten gehad waar in we elkaar dagelijks spraken maar er zijn ook momenten geweest dat we elkaar uit het oog verloren en een hele tijd niet met elkaar om gingen. En in tegenstelling tot al die andere vriendschappen waar van er vaak gedoe kwam na z’n rustige periode was dat voor onze vriendschap nooit een probleem. We hadden dan gewoon ineens weer lekker veel om over te praten. Alleen maar leuk!

Uiteindelijk is zij degene die er altijd voor me is. En ik voor haar. Of het nou om leuke dingen of rottige dingen gaat. Ik weet dat zij me niet zal veroordelen, wat ik ook doe. En ze is de enige (samen met mijn vriend) waarbij ik me echt altijd helemaal op mijn gemak voel, niet op mijn woorden hoef te letten en vooral gewoon mezelf kan zijn.

En daarom is zij mijn beste liefste vriendin.

Lieve Ingrid,
I ♡ U
En dat we maar altijd beste vriendinnetjes mogen blijven! ♡

Byalien

5 reacties

 1. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

 2. Mijn liefste huisdier is mn kat Ramuh, hij is een katertje van nu 7 maanden.
  Cijpers getekend maar met het kopje en lijfje van een Britse korthaar.
  Ik was op bezoek bij een kennis en daar was hij ineens en ach wat een klein liefie ik pakte hem op en hij begon meteen te snorren en legde zijn kopje in mn nek en ik was verkocht.
  Hij was net 7 weken oud zei de man van de dierenwinkel genaamd Harry.. Hij had zo’n honger en was zo mager!
  Harry zei hij heeft een achterstand en zal dat niet meer inhalen.
  Het komt wel uit hij moet nu 7 maanden zijn maar is nog zo klein net nog alsof hij een maand of 4 is.
  Hij slaapt ook bij me zo heerlijk. Is speels en trouw.
  Zit ook op schoot zodra ik zit.Ik ben zo aan hem gehecht.
  Had dat nooit meer verwacht in m’n leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.