19.3.2017 – Wat ga je doen?

19.3.2017

Wat ga je doen?

Niks.

Wacht, dat klinkt wel heel negatief.. Ik deed ook niet echt de hele dag niks natuurlijk.

Maar na een paar dagen erg productief zijn zat het er aan te komen dat er een dag zou komen die het tegenovergestelde daarvan was. Gelukkig was het vandaag zondag en dat maakte dat ik mij er niet schuldig over voelde. Ik sliep ontzettend slecht van zaterdag op zondag. Lees: ik had echt een ongelofelijk nare droom. En daardoor was ik dus vooral ook gewoon een beetje moe.

Om wakker te worden besloten we een slechte film te kijken, die juist heel goed bleek te zijn.. Don’t kill it Je moet er van houden denk ik, maar ik vond het een hele goede horror film met interessante verhaallijn en net genoeg humor om grappig maar toch serieus te zijn. Daarna speelden we een spelletje. Streets of Rogue aka mijn nieuwste game verslaving.

Ik maakte ook nog het avondeten! Soep, stokbrood en zelfgemaakte salades. Tijdens het koken deed ik zelfs nog een mini afwas. Mini afwas voor de verandering, want de keuken is sinds ik hem afgelopen week ultra schoon maakte nog stééds ultra schoon! -Doet overwinningsdansje!-

Daarna keken we nog een paar afleveringen van de serie Riverdale. Niet een serie die ons meteen aansprak: tieners, high school, dat soort dingen die we meestal niet leuk vinden. Maar ook dit bleek nog erg vermakelijk te zijn.

Tip van de dag, zoek je een goede film/serie? Probeer dan juist een slechte film te zoeken, blijkbaar blijken ze dan tof te zijn!

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

19.3.2016

Byalien

Eén reactie

  1. Vandaag de 11 Anniversary van de dood van mn moeder. Dus rustig aan gedaan.
    Dat houdt in wassen, Netflix, tv.eten, breien, haken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.