19.1.2016 – Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn?

19.1.2016

Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn?

Niet moeilijk! Ik ben 95% dik tevreden! Die overige 5% zijn twee dingen. Ten eerste mijn tanden. Maar ik heb al besloten mijn mond niet meer open te trekken in een ander artikel. Klik. Dus dat skippen we nu even.

Dan blijft er nog 2.5% over. Al voelt het iets meer dan 2.5%. Het is niet dat ik er onzeker van ben. Ik ben eigenlijk helemaal niet echt onzeker over iets. In plaats van onzeker zijn ben ik het hier gewoon simpelweg niet mee eens. Vooral aangezien ik mijn hele leven nooit gedacht had dat ik dit probleem zou krijgen.

Let’s talk about boobs!                tmi

 

Mijn hele leven ging ik ervan uit dat ik een behoorlijke cupmaat zou krijgen. Aangezien bijna alle vrouwen in mijn directe familie dat ook hebben. Ik hoorde hun er vaak over klagen en mijn oma heeft ze zelfs laten verkleinen omdat ze er last van had. Toen ik nog echt een kind was vond ik het maar niks. Zeker niet na al die verhalen. Sla mij maar over. Ik ben liever een jongetje dan! Dacht ik vaak. Tot ze ineens wel begonnen te groeien, en als een van de eersten uit de klas natuurlijk ook. En daar werd dan natuurlijk weer een beetje giechelig over gedaan door de klas. Tja, dat was niet de mooiste tijd van mijn leven.

Maar toen uiteindelijk andere meiden het ook kregen vond ik het minder raar en eigenlijk best wel mooi. Ik baalde toen al snel niet meer van mijn grote vooruitzicht en ik begon maar af te wachten tot ik er tevreden over zou zijn.

En ik wacht nog steeds..!

Waar blijven die extra drie tot vier cupmaten die ik nog tegoed heb van mijn genen?!
Heloooho ik wacht hoor! Maar intussen ben ik over de twintig en bang dat mijn groei nu echt gestopt is..

Ja, als er nu iets zou bestaan waardoor ik in een keer drie cupmaten extra kon krijgen dan zou ik dat nu doen. En voor iedereen die nu een argument terug wil zeggen over dat kleine borsten mooi zijn. Tja, zo denk ik daar dus meestal niet over. Of dat bh’s in grote maten lastig te vinden zijn.. Geloof me, het vinden van een bh die een voor mij acceptabele cupmaat tevoorschijn tovert is ook erg lastig te vinden. Dus ook dat vind ik geen goed argument. Ik reis ongeveer twee keer per jaar twee uur heen en twee uur terug om mijn perfecte bh te kopen. In de hoop dat de goede maat er bij zit en de kleuren leuk zijn. Zo niet dan heb ik pech want ik heb nog nooit een andere winkel kunnen vinden die een perfecte bh voor mij standaard in het assortiment heeft zitten. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het drama met bikini’s..!

Het is niet zo dat ik echt helemaal geen boobs heb hoor! Ik heb alleen ook wel eens een stuk meer gehad, toen ik bijna twintig kilo zwaarder was. Maar het lijkt alsof de helft van die twintig kilo vooral aan cupmaat mist. Ik zou absoluut niet meer zoveel willen wegen maar ik zou wel heel graag mijn borsten van toen terug krijgen en zelfs dan nog met zeker een, liefst twee volledige cupmaten erbij.

JJkQ2Jp

En voor iedereen die me kent en graag een statement wil maken over dat ik me niet aan moet stellen, bedenk je dan eerst even dat ik een push up bh draag die er zeker twee cups bij tovert die er anders niet zouden zijn. Als je zelf duidelijk meer boob hebt, heb je zeker geen recht van spreken. Sorry not sorry. En voordat je zegt: “Oh zullen we ruilen dan?” verzin dan eerst even iets dat dat ook kan zodat je me niet zoveel valse hoop geeft. 😉

Ik voel me echt een vent terwijl ik dit schrijf. Maar ik vind borsten nou eenmaal een van de belangrijkste dingen aan een vrouwelijk lichaam. Vrouwen met een mooie volle voorgevel staat alles beter.  Shirtjes zijn mooi opgevuld. Zomerjurken kan je gewoon aan, zelfs al moet dat zonder bh. Want ook zonder bh hebben die vrouwen gewoon nog steeds boobs. En zelfs vormeloze truien krijgen nog wat vorm! Win win win win situatie toch?

En als antwoord op het standaard antwoord: ‘Ja maar mannen kijken altijd zo irritant er naar.’ Geloof me, dat doen ze ook wel als je mini boobs hebt. En als ze dan toch al kijken geef ik ze liever iets om naar te kijken wat zo mooi is dat ik zelf als vrouw ook graag zou blijven kijken.

Nogmaals ik ben er niet onzeker over. Ik vind het zelfs heerlijk om topless door huis te lopen op vrije dagen. Ik schaam me totaal niet tegenover mijn vriend. Ik zal alleen ook niet snel naar de sauna gaan maar ik zal me ook nooit omkleden in een ruimte met andere mensen. Terwijl ik dit anders misschien wel gedaan had. Niet vanuit onzekerheid maar vanuit perfectionisme. De rest van mijn lichaam is pretty damn perfect alleen mijn boobs zonder bh matchen niet in het plaatje. En als perfectionist kan ik niet zo goed tegen niet kloppende plaatjes.

Een van mijn grootste wensen is dan ook een borstvergroting. Helaas is dat duur net als alles wat ik wil of moet in het leven dus pech voor mij.

Ik gein wel eens dat ik een crowdfunding voor moet starten.. zou dat werken?

Tja.. als ik dus gezellig zo in huis rond wandel en ik kom een spiegel tegen. Dan plant ik mijn gekruisde armen stevig onder mijn borst, trek mijn schouders eens op en geef mezelf een knipoog. Pretty damn perfect right? 😀

Bedankt voor het lezen! ♡

Byee

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.