18.9.2016 – Wat heb je vandaag gezien?

18.9.2016

Wat heb je vandaag gezien?

Een veel te lieve pluizige kat die maar om mij heen bleef draaien. Soms heeft ze van die dagen dat ze ineens chronisch aandacht tekort lijkt te hebben. Dan laat ze je niet met rust. Ze kwam zelfs uiteindelijk op mijn schoot slapen! (Dit is zo uitzonderlijk dat ik die hele zin bijna in hoofd letters wilde schrijven.) Maar echt, in al die tijd dat wij haar nu hebben is dat ongeveer twee keer eerder gebeurd tot zo ver. En nu dus weer! Ik was zo blij dat ik wel kon janken. Dus ja, ik zag ontzettend veel Scarlett vandaag. 

Maar ik heb ook de nieuwste aflevering van het nieuwe seizoen American Horror Story gezien. En de nieuwste aflevering van het nieuwe seizoen Z-Nation. En de laatste aflevering van Dark Matter. En de eerste twee afleveringen van Terra Nova. (Allemaal series) En de film Southbound. 

Ja, ik had nogal veel tv tijd vandaag. (Het was zondag.) Al hadden de echte tv zenders werkelijk niks interessants te melden. Series hebben dat altijd wel. Alle bovenstaande zijn aanraders. 

Ik moet alleen toegeven dat ik nog even moet wennen aan de nieuwe American Horror Story. Elk seizoen is het een nieuw onderwerp, met wel dezelfde acteurs, en hoewel ik het uiteindelijk vaak altijd wel leuk vind was ik bij deze eerste aflevering niet super enthausiast. Maar wel genoeg om gewoon verder te kijken. 

Verder Z-Nation was echt ge-wel-dig! Echt als je van zombie series houd. Ga. Dit. Kijken! Zombies in de meest originele verhaallijn tot zo ver.

Dark Matter voor als je van Sci Fi houd. Dit keer wel een typische cliff hanger seizoen einde. Zo jammer vind ik dat altijd. Cliffhangers kunnen goed zijn. Maar halverwege een spannende scène stoppen en de kijkers een jaar (?) laten wachten is niet cool. Wel echt hele goede serie. Vooral seizoen 1 is echt een aanrader. 

Terra Nova, nieuw voor ons sinds vandaag dus. Al een oudere serie en geen idee waarom we het nooit eerder keken. Het gaat over hoe wij de wereld verpest hebben over een eeuw en een tijdlijnbreuk zodat mensen terug kunnen naar de prehistorie. Eigenlijk gaat het vanaf daar gewoon nog over dino’s. Ik houd van dino’s dus hoera voor deze serie.

Dan de film nog, Southbound. De naam verklapt al redelijk wat over de film. Maar ik vond deze gewoon zo goed in elkaar zitten. De verhalen lopen leuk door elkaar heen en het wordt gewoon de hele film boeiend gehouden. (Een redelijke prestatie, ik houd namelijk écht meer van series.

Dus best veel gezien vandaag. Dit antwoord is meer een multi serie/film review haha. 

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.