18.6.2016 – Wat is zo lekker?

18.6.2016

Wat is zo lekker?

Ik heb deze vraag niet op tijd online kunnen beantwoorden, maar wel op tijd ‘niet online’.

Die momenten af en toe dat de hoofdpijn weg is. Dat voelt echt ontzettend lekker aan.

Ik had enorme hoofdpijn gisteren. Ik weet niet helemaal waar het vandaan kwam ineens zo heftig, maar ik denk dat ik misschien overprikkeld ben geraakt. Ik was gister in de stad en later in de supermarkt en elk geluid wat ik hoorde leek wel 100 keer zo hard binnen te komen dan normaal. Ik werd er echt helemaal gek van en toen ik in de supermarkt ‘vast’ kwam te zitten in een vol pad met pratende mensen wilde ik het liefst gaan staan gillen. Overal stemmen, gesprekken en geluiden en ik kon niet weglopen. Echt vreselijk. Bij de kassa was ik bijna te verward om een normale zin tegen het kassameisje zeggen en mijn pincode in te toetsen. Een maal thuis ben ik in bed gaan liggen in de hoop dat het beter zou worden. En dat deed het ook wel een beetje, maar echt met vlagen. Ik kon het in elk geval slecht verdragen om mijn telefoon vast te houden en heb daarom besloten maar gewoon even niks online te zetten, maar wel een antwoord bedacht.

Vandaag voel ik me trouwens weer prima, misschien ook leuk om te weten. 🙂

Het antwoord op deze vraag had overigens van alles kunnen zijn.. Want bijna alles kan echt lekker zijn op het juiste moment.

Behalve zuurkool.

Byalien

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.