18.10.2016 – Wat denk je dat je over tien jaar doet?

18.10.2016

Wat denk je dat je over tien jaar doet?

Geen idee. 

Ik denk hier vaak aan en het is iets waar ik mij in het algemeen het meest zorgen om maak. Ik heb heel veel goede ideeën maar deze rusten allemaal op geduld, geluk en financiën. En om er te komen zal ik nog veel moeten doen. Ik ben alleen ook een beetje ongeduldig en vind het erg moeilijk om mij te focussen op iets wat pas over een hele tijd, eventueel, iets zal opleveren. 

Als ik nu terug kijk naar 10 jaar geleden had ik ook niet verwacht dat ik nu hier zou zijn. Ik had ook geen idee waar ik wel zou zijn, want ook toen vond ik dit een moelijke vraag. Ik wist altijd juist wel waar ik niet wilde zijn over 10 jaar. En gelukkig kan ik zeggen dat ik daar ook niet ben. 

Maar ik kan hier niet een goed antwoord op geven. De vraag was makkelijker geweest als er gestaan had: ‘Wat hoop je dat je over tien jaar doet?’ 

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.