18.1.2017 – Wanneer was je laatste creatieve flow?

18.1.2017

Wanneer was je laatste creatieve flow?

Afgelopen maandag.

Ik was het huis was aan het opruimen en ineens besloot ik allemaal kleine dingetjes te veranderen. Zo verplaatste ik alle planten en decoratie dingetjes. Ik keek eens kritisch naar wat bij elkaar paste en wat juist niet en zette alles een stuk georganiseerder terug. Ook verwijderde ik onnodige items uit de woonkamer.

Door al die in principe kleine aanpassingen ziet het er nu een al een heel stuk netter uit.

Ik weet ook nooit zo goed wat ik wil. Ik ben dol op decoratie items, maar ondertussen houd ik eigenlijk van een strakke minimalistische stijl in huis. Die twee gaan nou juist niet zo goed samen, maar nu zit het er een beetje tussenin en ik denk dat ik dat wel een goede oplossing vind voorlopig.

 

 


Het antwoord van vorig jaar.

18.1.2016

Byalien

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.