17.9.2016 – Wat is de mooiste zin die je hebt gelezen?

17.9.2016

Wat is de mooiste zin die je hebt gelezen?

Oh jongens dit weet ik echt niet meer hoor! Ik heb best veel mooie zinnen gelezen, maar er één kiezen en ook nog perfect onthouden is echt te moeilijk. Daar lees ik echt veel en veel te veel voor. Ik zou nu de moeite kunnen nemen om het op te zoeken, maar ik moet heel eerlijk bekennen dat ik daar geen zin in heb. #oeps!

Ik ga wel even verder met het zoeken naar de foto’s die ik perse bij het artikel wil hebben die gisteren al online had moeten staan. Byee ♡

Byalien

Eén reactie

  1. Ja dat is voor mij ook moeilijk te zeggen ik lees ook veel.Nu de Doornvogels is een prachtig boek er was ook een film van. Met Richard Chamberlain.
    Zo mooi !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.