17.8.2016 – Heeft iemand wel eens gezegd dat je op iemand lijkt?

17.8.2016 

Heeft iemand wel een gezegd dat je op iemand lijkt?

Ja, op mijn moeder. En het is niet iemand, maar meerdere iemanden.

Zelf zie ik het niet altijd, maar als je mijn moeder kende toen ze zo oud was als ik nu ben, dan snap ik de vergelijking wel. Ook wanneer ik foto’s van haar zie van vroeger herken ik mijzelf erin. Maar veel mensen zien de vergelijking wel. En ik werd vooral vroeger nogal eens aangesproken: ‘Nou jij moet wel een dochter zijn van..’ Ook wanneer mijn moeder er niet bij was, zo duidelijk was/is het blijkbaar. 

Byalien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.