17.10.2016 – Wie is je beste vriendin?

17.10.2016

Wie is je beste vriendin?

Ingrid.

Ik had er altijd wat moeite mee om iemand beste vriend of vriendin te noemen. Vooral met vriendinnen. Ik heb best veel beste vriendinnen gehad in mijn leven. Toch spreek ik op Ingrid na eigenlijk geen van allen meer. En dat is eigenlijk best gek want je deelt toch heel veel met je beste vriendin. 

Ingrid en ik kennen elkaar nu meer dan 9 jaar, maar zijn niet al die tijd beste vriendinnen geweest. Het ging met periodes dat we elkaar veel zagen, maar ook tijden dat we elkaar bijna nooit zagen. Maar misschien is dat ook juist wat ons uiteindelijk sterk maakt.

In al die jaren is Ingrid degene geweest die altijd voor mij klaar bleef staan, zelfs al zagen we elkaar dus tijden niet. Zodra we elkaar dan weer wel zagen was het altijd meteen weer gezellig. We hebben veel grapjes die alleen wij twee snappen en bij haar voel ik mij echt op mijn gemak. En dat is iets vrij unieks. De mensen waarvan ik het idee heb dat ik 100% mijzelf kan zijn zijn namelijk op één hand te tellen.

Ik ben gewoon ontzettend blij dat zij al zo lang mijn vriendin is. En dat ik ook echt het idee heb dat wij altijd vriendinnen zouden kunnen blijven. 

Byalien

Eén reactie

 1. Sprakeloos.. Wat lief !♡♡
  I LOVE YOUUUUUU SO MUCH!!!

  ♡♡♡♡ ♡♡♡♡
  ♡♡♡♡♡♡ ♡♡♡♡♡♡
  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
  ♡♡♡♡♡♡♡♡
  ♡♡♡♡♡♡
  ♡♡♡♡
  ♡♡♡
  ♡♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.